Mesajul Zilei de 28 iulie 2021 – STIMA DE SINE

Acum este posibil să te simţi ca „bătrânul dat afară”, deoarce ceilalţi par să nu aprecieze sau să îţi susţină pe deplin ideile şi perspectivele. De fapt, ai putea să te simţi nemulţumit(ă) în general. Din fericire, Îngerul Păzitor Mihail este prezent pentru a te ajuta să rămâi împământat(ă) şi centrat(ă) chiar şi în perioadele în care eşti supus(ă) la provocări şi neînţeles / neînţeleasă. El te sfătuieşte să rămâi fidel(ă) ţie însuţi / însăţi şi constant(ă) în convingerile tale, chiar dacă ele nu sunt împărtăşite de cei din jur.

Da, poate fi înfricoşător să mergi contra curentului şi să susţii în ceea ce crezi, mai ales dacă este ceva nepopular sau poate înainte de timpul său. Dar Mihail este alături de tine şi îţi aminteşte că şi asta face parte din procesul de a deveni un suflet matur din punct de vedere spiritual –  el te ajută să ignori opiniile celor din jur şi să rămâi fidel(ă) inimii tale.

Nu căuta aprobare şi nu te îndoi de tine atunci când nu o primeşti. În schimb, Mihail te încurajează să îţi manifeşti vârsta adultă spirituală şi să îţi revendici stima de sine având încredere în ceea ce simţi şi ceea ce crezi. Nu te abandona pentru a câştiga aprobarea pe moment. Şi nu te teme să iei poziţie – la urma urmei, aşa vei deveni un adevărat lider al propriei tale vieţi.