Mesajul Zilei de 28 iunie 2022 – INTENŢII CLARE

După ce te-ai rugat pentru ghidare, fii suficient de curajos / curajoasă ca să recunoști ce îți dorești cu adevărat. Fii conștient(ă) că și tu, la fel ca oricine, meriți tot ce este mai bun din toate punctele de vedere.

Prosperitatea și abundența sunt ceea ce dorește Dumnezeu tuturor. Tu îți revendici partea ta din această moștenire formându-ți o imagine clară a dorințelor tale. Permite-ți să îți imaginezi că aceste dorințe s-au manifestat deja și experimentează trăirea fizică și emoțională a dorinței tale manifestate. Nu îți face griji despre CUM se va manifesta dorința – creativitatea infinită a Creatorului o va aduce la tine în modurile cele mai inteligente. Urmează-ți doar ghidarea interioară pentru a face pașii necesari ca să fii co-creator la această dorință divină și să îți permiți să primești tot ceea ce este bun și vine spre tine.

LUCRUL CU ARHANGHELUL MIHAIL: Aura lui Mihail este albastru regal cu urme de purpuriu regal. Când este prin preajmă e posibil să vezi scânteieri de lumină albastru-cobalt. Cristalul sugilit este asociat cu energia Arhanghelului Mihail. Dacă porți un pandantiv cu sugilit, e posibil să primești prin channeling mesaje profunde și pline de iubire de la Mihail, atunci când vorbești.