Mesajul Zilei de 28 mai 2021 – EMOŢII

Răspunsul la întrebarea ta implică emoţiile – fie ale tale, fie ale persoanei despre care întrebi. Este şi un mesaj pentru tine să acorzi mai multă atenţie emoţiilor tale. Este sigur pentru tine să îţi recunoşti faţă de tine însuţi / însăţi, ceea ce simţi cu adevărat. Sf. Dymphna te poate ajuta să găseşti soluţii la orice probleme emoţionale. Este o sfântă plină de iubire care este specializată în a ajuta oamenii să obţină sănătatea emoţională şi mentală. Felinarul pe care îl poartă te ajută să vezi mai bine unde mergi şi te ajută în evitarea obstacolelor din drumul tău.

Permite Sf.Dymphna să îţi lumineze călătoria. Dacă observi modele nedorite în comportamentul tău, sau dacă eşti pe cale să te autosabotezi, cheamă această sfântă puternică pentru asistenţă imediată. Această carte este şi un mesaj pentru tine pentru a avea încredere în sentimentele tale, mai ales dacă te călăuzesc să faci schimbări pozitive. Sentimentele tale sunt glasul Cerurilor care vorbesc prin tine, iar tu ai dreptul la ele, chiar dacă alţii nu sunt de acord. Poţi elibera toate emoţiile nedorite către Dumnezeu, Sf. Dymphna şi îngeri, pentru vindecare şi călăuzire.

Sf. Dymphna a fost o fată de origine celtică. Ea a plecat din ţinutul său natal după ce tatăl său văduv i-a făcut avansuri. Ea a călătorit împreună cu Sf.Gerebernus la Anvers unde a găsit un oratoriu. ‘În final, tatăl Dymphnei a găsit-o, iar când ea i-a respins manifestările de afecţiune nefirească, el i-a ucis pe amândoi – şi pe ea şi pe Sf.Gerebernus. Se spune că moaştele Dymphnei şi locul unde a murit vindecă epilepsia, problemele mintale şi posedarea. Astăzi, pe acel loc se află o instituţie pentru boli nervoase, în Gheel, lângă Anvers, unde a murit Dymphna. Ea este sfânta patroană a sănătăţii mintale şi a lucrătorilor în domeniul sănătăţii mintale şi o poţi chema în ajutorul tău, al unei persoane iubite sau a unui client cu probleme mentale sau emoţionale.