Mesajul Zilei de 29 aprilie 2022 – INTEGRITATE

Această carte este un răspuns la întrebările și/sau rugăciunile tale privind creșterea nivelului de fericire și încredere. Răspunsul îngerilor este: desfășoară doar acele activități care crezi că sunt corecte. Nu te baza pe codul de conduită al nimănui, numai al tău.

Îngerii spun că dacă te angajezi în comportamente care te fac să îți fie rușine sau să te simți vinovat(ă), care îți erodează stima de sine și încrederea în tine. Altfel spus, te poți simți grozav în pielea ta numai făcând ceea ce simți că este corect. Și din nou această apreciere se bazează doar pe propriul tău sistem de valori, nu al altcuiva.

Îngerii te pot ajuta să vindeci sau să schimbi orice situație astfel ca să îți aduci întreaga viață pe aceeași linie cu adevărul tău interior.

PAȘI DE URMAT

Stai culcat(ă) și meditează simplu, în acel proces numit ”vis cu ochii deschiși” – adică lasă-ți imaginația liberă. Instruiește-ți mintea, inima și sufletul să îți arate un film mental despre cum ar arăta viața ta la cele mai sănătoase și fericite niveluri. Privește acest film și observă cum te simți. Apoi spune

”Arhanghele Mihail, te rog să mă ajuți să îmi aranjez viața și activitățile zilnice astfel încât să fiu pe deplin cufundat(ă) și angajat(ă) în acțiuni care să îmi reflecte sinele superior. Te rog ajută-mă să scap de orice comportamente, obiceiuri sau acțiuni care mi-au creat în trecut sentimente de vinovăție și rușine și înlocuiește-le cu acțiuni care să mă facă să mă simt bine”