Mesajul Zilei de 29 august 2023 – SURORILE ANOTIMPURILOR

ALIAT: Când Surorile Anotimpurilor se întâlnesc cu tine pe calea ta, îți amintesc că totul are un ritm natural care ascultă de o lege superioară. La fel cum anotimpurile trec în mod magic, amintește-ți că natura ciclurilor de naștere, creștere,recoltă și deteriorare nu poate fi alterată. Deci dacă îți continui calea cu discernământ și hotărâre, permițând cursului natural al evenimentelor să se desfășoare, succesul este asigurat.
Sincronizarea divină potrivită îți ghidează dorințele spre manifestarea lor în forma perfectă. Este o perioadă foarte bună ca să începi lucruri noi, deoarece ai ieșit din iarnă către începutul primăverii. Continuă cu răbdare și fii conștient(ă) de ritmurile oportunităților tale. Vor fi momente când lucrurile încetinesc apoi pornesc din nou, dau roade apoi încetinesc din nou, într-un flux natural fără sfârșit.
Fii atent(ă) care dintre surori te întâmpină pentru că ea îți arată următorul pas. Fiecare moment contează acum.

PROVOCARE: Surorile Anotimpurilor îți trimit o avertizare că încerci să sari peste etape și să treci de la iarnă la vară fără să dai și primăverii o șansă, sau de la vară la iarnă fără să lași toamnei nicio posibilitate. Dacă te miști prea repede, cauți scurtături și încerci să prelungești în mod artificial un rezultat în care speri, nu vei obține ceea ce dorești. Nu există scurtături. E momentul să îți regândești planurile.
Toate cele patru Surori sunt fiicele dragi ale Naturii și toate sunt importante. Fii atent(ă) la greutățile pe care te obligă să le înduri când încerci să le desparți una de alta. Mai bine lasă Natura să își urmeze cursul. Fiicele sale vor fi foarte fericite și la fel vei fi și tu dacă le vei lăsa să se exprime, fiecare la rândul ei.