Mesajul Zilei de 29 ianuarie 2023 – PHOENIX-UL LUNII ÎN DESCREŞTERE

PHOENIX-UL LUNII ÎN DESCREȘTERE VORBEȘTE: Cu toții trebuie să învățăm ca mai întâi să lăsăm ceva să ia sfârșit. Acum este acest moment pentru tine. Luna vieții tale este în descreștere, metaforic vorbind. Fii tare, pentru că sunt cu tine să te ajut în această perioadă a sfârșiturilor, a detașării, în care poate te agăți prea tare de ceea ce ar trebui de fapt să eliberezi. Dacă cineva, o ființă iubită, pleacă – energetic sau fizic – sau este într-o etapă de tranziție, trebuie să îl/o lași să plece. Vei fi trist(ă) dar vei renaște – iar dacă este vorba despre o persoană, vei depăși acest moment iar phoenix-ul de argint te va consola pentru această persoană sau situație pe care acum trebuie să o încredințezi tranziției.

DESPRE PHOENIX-UL LUNII ÎN DESCREȘTERE. Simbolismul Phoenix-ului lunii în descreștere exprimă faptul că pentru a te elibera de legături trebuie să tai ceva. Ar putea fi sănătos să lucrezi cu elementul foc în acest moment pentru a purifica, a șlefui, a-ți reaminti că reaprinderea va avea loc atunci când Phoenixul de Aur se va întoarce. Fii activ(ă) în această încheiere atunci când acest schimbător de formă vine la tine, lucrează cu moartea prin foc a Phoenixului Lunii în Descreștere pentru a realiza această eliberare și a te ajuta să arzi ceva până la capăt. Phoenixul Lunii în Descreștere se autoaprinde și apoi renaște singur din propria cenușă. Deci, vorbind despre viața ta – ce este acel lucru de care ești legat(ă), pe care nu îl poți elibera, pe care ai nevoie (metaforic) să îl arzi, să îl purifici, să îl lași să moară?

DIVINAȚIE: Este un moment în care ești reticent(ă) în a vedea un sfârșit – ai vrea să extinzi timpul pe care îl aveți împreună sau simți că ești înșelat(ă) și privat(ă) de ceva ce meriți. Dar adevărul e că acel lucru trebuie să moară pentru moment, pentru a putea renaște în altă formă mai târziu. Acesta este timpul pe care l-a ales ca să plece, iar din cenușă va renaște ceva nou și totuși familiar. Dar renașterea nu poate avea loc fără o moarte în prealabil – iar acum este timpul să închei ceva, să lași ceva să moară în exterior, dar și în interior. Poate că este o credință veche, un loc de muncă ce părea sigur, sau o prietenie care a devenit nesănătoasă sau o persoană iubită care se află într-o fază de tranziție. Orice sau oricine ar fi, lasă să plece. Se va întoarce. Și nici tu nu poți renaște înainte de a fi învățat să mori. Aceasta este șansa ta de a învăța ceva foarte profund și important. Nu rata asta, rezistând evenimentelor care trebuie să aibă loc.

*Luna în descreștere din această imagine este înfățișată așa cum este văzută din emisfera sudică.