Mesajul Zilei de 29 martie 2024 – SOARTA

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Soartă, karma, să accepți lucrurile pe care nu le poți schimba și să știi care sunt acele lucruri.

MESAJUL ORACOLULUI: Rugăciunea Serenității rezumă semnificațiile acestei cărți: ”Doamne, dă-mi serenitatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența”. Există lucruri în viață asupra cărora nu vei avea niciodată control. Condițiile care vin odată cu evoluția colectivității, din natură, din experiențele tale trecute pot fi prestabilite de Spirit dintr-un scop mai înalt pe care s-ar putea să nu îl înțelegi în spațiul acestei vieți. S-ar putea să nu îți fie dat să înțelegi de ce se întâmplă anumite evenimente dar poți accepta misterul și poți lucra cu ceea ce acele evenimente și circumstanțele tale prezente te pot învăța. Aceasta este înțelepciunea despre care este vorba în Rugăciunea Serenității.

MESAJ PE RELAȚII: Ceilalți oameni sunt ceea ce sunt. Nu poți să îi schimbi. Provocarea este să îi accepți așa cum sunt și să nu încerci să îi faci să fie altfel pentru a ți se potrivi ție. Acum este momentul să privești mai atent la felul în care tinzi să modelezi oamenii pentru a se potrivi viziunii tale despre cum crezi tu că AR TREBUI să fie ca să rămâi în relație cu ei și să eviți disconfortul. Dar dacă ceea ce sunt ei și ceea ce se întâmplă între voi acum este perfect din perspectiva Spiritului? Acum este timpul să accepți ceea ce nu poți schimba chiar dacă asta înseamnă să te onorezi pe tine însuți / însăți, cealaltă persoană și Spiritul, plecând din acea relație. Iubește necondiționat – pentru că fiecare dintre noi are propria sa călătorie și nu putem direcționa noi călătoria altora. Fii conștient(ă) că această relație ți-a fost pusă în destin pentru ca tu să evoluezi în urma acestei experiențe.

MESAJ PE PROSPERITATE: Experiențele tale privind prosperitatea și abundența sunt mai presus de controlul tău personal chiar acum. Ești invitat(ă) să accepți fără rezerve ”ceea ce este”. Asta poate însemna o situație temporară care pare să fie împinsă asupra ta de forțe exterioare, dar există un scop ascuns stabilit de Soartă pe care tu nu îl poți vedea. Poate fi o situație pentru care nu ești pregătit(ă) și s-ar putea să nu înțelegi pe moment cum poți beneficia. Nu te opune. Încalecă pe situație și vezi unde te duce. Abandonează-te ei, iar serenitatea de care ai nevoie pentru a face alegeri bune de acum încolo, îți va fi dată. Într-adevăr, vei înflori.

MESAJ DE PROTECȚIE: Este greu de înțeles de ce lucrurile dureroase se întâmplă oamenilor buni. La urma urmei, Soarta e un mister. Și totuși ceea ce facem cu circumstanțele noastre, modul în care răspundem provocărilor vieții reprezintă felul în care ne ridicăm pentru a ne întâmpina destinul. Acum este unul din acele momente în care trebuie să fii conștient(ă) că nu ai puterea de a schimba unele situații și să te abandonezi acceptării. Stai pe aproape. Viața poate deveni doar mai bună. Acționează ca și cum ai crede asta pentru că singurul lucru pe care îl poți controla acum este atitudinea. Când te aliniezi cu Soarta, fiind conștient(ă) ce poți schimba și ce nu, serenitatea va veni la tine.