Mesajul Zilei de 29 octombrie 2022 – ÎMPĂRTĂŞEŞTE

Dacă vrei să îți faci noi prieteni, începe prin a împărtăși cu ei. Poți face acest lucru în multe feluri, de la a ajuta pe cineva în munca sa până la a da cuiva de mâncare. De asemenea îți poți împărtăși sentimentele cu o persoană sau invers. Împărtășirea reciprocă a sentimentelor și trăirilor face prieteniile mai puternice.

Este o bună idee și să împarți lucruri cu alții. Ai în șifonier haine pe care nu le mai porți? Dacă familia ta nu are nimic împotrivă, de ce să nu le dai cuiva care chiar are nevoie? Acest lucru vă va face pe amândoi fericiți. Pe măsură ce renunți la lucrurile vechi vei descoperi un secret: lucrurile noi vor veni spre tine ca prin minune. E adevărat!

Poți împărtăși și atunci când te afli într-un grup de oameni. De exemplu permite cuiva să vorbească și arată că îl / o asculți, sau fii parte dintr-o echipă care joacă un joc (poți chiar să lași pe altcineva să câștige – și acesta este un mod frumos de a împărtăși)

Este important însă să permiți și altora să îți dea la rândul lor. În prietenii, ambele persoane dăruiesc una alteia. Așa că lasă-ți și tu prietenii să împărtășească cu tine. Tot ce trebuie să faci este să spui ”mulțumesc” și să te simți fericit și amuzat văzând cât de frumos este să împărtășești cu prietenii sau familia.