Mesajul Zilei de 3 aprilie 2023 – ÎMPĂRATUL

Acum este important să cultivi ordinea, disciplina și logica. Această carte înseamnă că, chiar dacă visele tale sunt valabile și solide, tot au nevoie de linii directoare și de organizare ca să se poată manifesta cum se cuvine. Fă un plan detaliat despre cum vei proceda și menține un control blând sau autoritar asupra modului în care acest plan este implementat.
Simte-te suficient de puternic(ă) pentru a lua o poziție de conducere în cariera ta și în orice proiecte la care lucrezi. Structura și ordinea sunt prietenii tăi pe măsură ce treci din faza de pregătire în cea de execuție a planurilor tale. Crezi în abilitatea ta de a fi un conducător pozitiv și diplomat. Fii organizat(ă) ca să poți fi și mai eficient(ă).

SEMNIFICAȚII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Dorința de a avea succes. Stabilitate. Alegeri înțelepte. Securitate. Agenții guvernamentale. Respectarea legii. Respectul față de ceilalți. Paternitate.

Arhanghelul Mihail este arhanghelul puterii și protecției care supraveghează scopul vieții tuturor. Cheamă-l pe Mihail pentru curaj și putere, în timp ce faci schimbările necesare în viața ta. El te poate ajuta și să îți focalizezi mintea logică și talentele specifice emisferei cerebrale stângi asupra proiectelor tale.