Mesajul Zilei de 3 august 2021 – LEGEA ATRACŢIEI

Această carte arată că experimentezi schimbări datorită căii tale spirituale. Legea Atracției Universale spune că ceea ce se aseamănă se atrage. Astfel că ești atras(ă) către oameni și situații care au intenții similare cu ale tale. De exemplu, dacă intenția ta este să fii plin(ă) de iubire și să vezi Divinul din toți, vei atrage oameni și situații pline de iubire. Și de asemenea vei tinde să respingi oamenii care nu sunt focalizați pe iubire.

De aceea s-ar putea să observi că atât gusturile tale cât și relațiile tale se schimbă. Poate că vei începe să eviți vechi prieteni când vei descoperi că nu te mai fascinează sau poate că acum ai din nou chef să mergi într-un club sau local care ți-a plăcut mai demult. Aceste experiențe și sentimente sunt o parte normală a căii spirituale; atragi relații noi și minunate, locuri de muncă și situații care oglindesc focusul tău spiritual. Lasă toate grijile, întrebările, preocupările, învinuirile etc,. îngerilor pentru vindecare și transmutare.

PAȘI DE URMAT

Cheamă în tăcere pe Arhanghelul Raguel (arhanghelul relațiilor) și Chamuel (arhanghelul care găsește ceea ce cauți) și spune:

”Arhanghel Raguel și Arhanghel Chamuel, vă mulțumesc că mă ajutați să rămân fidel(ă) mie însumi / însămi acum când trec prin această experiență. Vă cer asistență completă și deplină pentru a face ordine în relații, carieră și alte zone ale vieții mele unde simt că gusturile mele s-au schimbat. Ghidați-mă cu grație, compasiune și integritate prin aceste schimbări astfel ca toate persoanele implicate să fie binecuvântate.”