Mesajul Zilei de 3 decembrie 2022 – IARTĂ

Învinuiești ceva sau pe cineva? Te simți plin(ă) de furie? Această carte îți spune că învinovățirea și furia te trag înapoi. Vina îți ia puterea și o dă celeilalte persoane. Ai multă putere și pentru a o simți trebuie să scapi de furie. Nu e nevoie să ierți neapărat acțiunile celeilalte persoane dacă într-adevăr te-au rănit, dar trebuie să încetezi să mai vezi acea persoană ca pe un dușman pentru că această furie este toxică pentru tine și corpul tău.

Știi că gândurile fericite îți fac viața fericită. La fel, gândurile pline de furie aduc și mai multă furie în viața ta. Unicornii știu că nu asta dorești, de aceea îți cer să le dai lor și îngerilor furia ta. Eliberarea de furie și vină îți dă și mai multă putere și energie și te face să te simți fericit(ă)

Ești furios / furioasă pe tine dintr-un anumit motiv? Dacă da, această carte înseamnă că trebuie să te ierți pe tine. Poți învăța din lecțiile trecutului și deveni mult mai puternic(ă) dacă renunți la furia împotriva ta. Poți face asta înțelegând DE CE ai acționat așa cum ai făcut-o. Probabil la acel moment ai avut un motiv bun pentru acțiunile tale. Acum, când te gândești în urmă, poate ai vrea să fi acționat diferit. Dar regretele nu îți sunt de nici un folos, cu excepția cazului în care te ajută să înveți.

Toată lumea învață pe măsură ce trece prin viață, chiar și adulții. Fă tot posibilul să înțelegi asta și vei reuși să renunți la furia împotriva ta și a celorlalți. Asta înseamnă să ierți.