Mesajul Zilei de 3 ianuarie 2022 – DANIEL

L-ați chemat pe Dumnezeu să vă ajute în domeniul căsătoriei iar El m-a trimis pe mine să vă fiu alături. Sunt aici să vă ajut cu o căsătorie împlinită. Dumnezeu și eu dorim să răspundem rugăciunii dumneavoastră fără întârziere. Primul aspect în care vă voi ajuta este vindecarea oricăror răni din trecut, legate de căsătorie. În clipele de liniște vă cer să lăsați în seama mea orice sentimente negative pe care le-ați putea avea despre căsătorie și care pornesc din experiențele trăite în copilărie.

Apoi pun mâinile deasupra inimii dumneavoastră și vă cer să inspirați profund. Acum vă cer să doriți eliminarea suferințelor și a mâniei vechi față de prima iubire. Pe măsură ce eliminați toxinele din inimă, vă mai cer să înlăturați suferințele vechi față de toate iubirile din trecut. Permiteți-mi să vă eliberez inima de vechile răni ca să vă puteți bucura de o căsnicie fericită înrădăcinată în prezent.

Trebuie să ne eliberăm de trecut pentru a evita repetarea vechilor experiențe dureroase. Sunt aici pentru a vă elibera inima astfel încât să poată iubi deplin… într-o căsătorie binecuvântată.