Mesajul Zilei de 3 iulie 2021 – PĂZITORUL DIRECŢIEI

MESAJ: Conectează-te cu cele mai profunde dorinţe, apoi alege calea care îţi va face sufletul să cânte

DESPRE: Păzitorul Direcţiei reprezintă îngerii orientării. Aceşti îngeri uimitori sunt cei care vin către noi atunci când suntem la o răscruce şi nu ştim încotro să o apucăm – când suntem nesiguri de ceea ce este bine pentru noi sau de  imaginea de ansamblu. Ei ne ajută să ştim ce este cel mai bine pentru toate părţile implicate.

Păzitorul direcţiei se referă la viziunea profetului evreu Ezechiel despre care se spune că ar fi văzut un înger cu 4 feţe diferite: una dintre acestea era un copil (cherubin), o alta era un taur, o alta leu şi o alta vultur. Aceste feţe arată faptul că îngerii ni se pot arăta sub multe înfăţişări – dar că întotdeauna este spre binele nostru suprem.

MESAJ EXTINS: Calea ta nu este săpată în piatră iar îngerii şi ghizii tăi nu au aşteptări de la tine.  Nici tu nu trebuie să ai. Sunt multe direcţii pe care le poţi urma. Niciuna nu este greşită, toate au minunate oportunităţi de a creşte şi de a învăţa. Dar viaţa trebuie savurată aşa că, dacă ştii că este o hotărâre de luat, şi mai ales dacă te simţi nehotărât(ă) alege calea despre care ştii că o să te lumineze. Şi alege cu inima