Mesajul Zilei de 3 iunie 2023 – TOT CE STRĂLUCEŞTE

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Necesitatea de a vedea dincolo de superficial, dorința de a folosi o mască sau de a ”îmbrăca” ceva pentru a-i ascunde adevărata natură, încercarea de a părea ceea ce nu ești, goana după lucruri strălucitoare, a fi mercantil

MESAJUL ORACOLULUI: Este perfect uman să vrei să te împodobești cu lucruri strălucitoare și să îți creezi o imagine frumoasă. Este natural să vrei să obții avantajele unui statut sau să le negi într-un acces de rebeliune. Dar este mai bun dacă strălucește? Fie că e vorba de o mașină, de o casă, de un titlu sau de o poziție, amprenta autorității sau strălucirea diamantelor, aceste lucruri îți dau de înțeles ceva despre un loc sau despre o persoană. Așa să fie? Adevărul este că oamenii aleargă să acapareze lucruri pentru ceea ce acestea vor face pentru ei și pentru modul cum îi vor eleva în mod simbolic și îi vor face mai atrăgători. Această carte arată că e timpul să vezi dincolo de podoabe și să cauți și puțin sub suprafața vizibilă. Învață să recunoști măștile pe care le poartă oamenii și motivele care se ascund sub ele. Imaginează-ți că partea strălucitoare ar dispărea. Ai mai dori obiectul sau persoana?

MESAJ PE RELAȚII: Uneori încercăm să devenim ceea ce nu suntem pentru a impresiona pe alții. Înfrumusețăm povestea adăugând elemente dramatice care să ne facă mai atrăgători. Adevărata persoană devine astfel ascunsă în spatele scânteierilor și sclipirilor. Apoi sunt momente când nu vezi adevărata valoare a cuiva pentru că persoana nu are acea strălucire care ar face-o dezirabilă. Acum este timpul să privești dincolo de suprafață, dincolo de mască, spre esența persoanei. Cine este acea persoană este important, nu ce îți poate oferi ea. Vezi dincolo de sclipici și observă strălucirea interioară. Vezi cu ochii inimii. Renunță la artificii și observă strălucirea autentică.

MESAJ PE PROSPERITATE: Uneori o oportunitate arată atât de bine încât pare că strălucește ca aurul și pur și simplu nu îi poți rezista mai ales când pare că alții se descurcă atât de bine și au dat lovitura. În timpul goanei după aur la americani toată lumea se ducea în vest să găsească averi – și au secătuit orașe întregi după ce operațiunile de minerit au epuizat zăcămintele de aur din pământ. La fel te poți epuiza și tu dacă vei vâna până și cel mai mărunt lucru strălucitor care ți-a atras privirea. Există o calitate imprevizibilă în circumstanțele tale prezente. Nu da atenție celor care umblă după aurul nebunilor. Rezistă și tentației de a simți gelozie împotriva altora. Ceea ce au realizat ei s-ar putea să nu fie succesul pe care îl cauți tu așa că nu te compara cu ei. Acum vezi doar suprafața, doar sclipiciul. Dar fii sigur(ă) că vei experimenta momentul tău propriu de strălucire dacă rămâi la ceea ce știi. Nu orice sclipici este aur pentru tine,

MESAJ DE PROTECȚIE: Este un semnal să te îndepărtezi de ceea ce contempli acum. Este un strat subțire de sclipici și scânteieri care maschează ceva putred dedesubt. Dacă urmărești în continuare acel lucru te vei găsi într-o situație dificilă în care îți va părea rău că te-ai băgat. Stai deoparte. Nu e minunat cum Spiritul te protejează? Te așteaptă lucruri mai bune!