Mesajul Zilei de 3 iunie 2024 – PUSTNICUL

MESAJ

Fă-ţi timp să te odihneşti şi să te recuperezi pentru a-ţi continua creşterea. Beneficiază de informaţia care vine direct din spaţiul inimii tale.

DESPRE

Pustnicul este o carte a solitudinii şi meditaţiei. Reprezintă capacitatea ta de a te cufunda în interior şi de a ajunge în grota inimii tale. Multe din răspunsurile la problemele tale sunt în interior, şi dacă nu-ţi faci timp să te conectezi cu tine şi să te simţi confortabil singur(ă), nu vei putea auzi mesajele care se înalţă în interiorul tău. Poziţia de meditaţie cu picioarele încrucişate a lui Saddhu care locuieşte în grotă, în imaginea de pe carte, este o invitaţie să struneşti puterea practicilor tale de meditaţie. Simbolul Sri Yantra din spatele lui reprezintă uniunea energiilor feminină şi masculină, deci susţinere din partea Zeului Mamă-Tată.

MESAJ EXTINS

Ai lucrat din greu şi ai dat totul în situaţia ta prezentă, ceea ce poate deveni istovitor şi dăunător dezvoltării tale, dacă nu te opreşti şi nu te retragi să-ţi reîncarci energiile. Deci, în acest moment eşti călăuzit(ă) să faci un pas înapoi. Dacă  încerci să aduci ceva împreună, supra-implicarea ta ar putea împiedica procesul, aşa că, retrage-te şi respiră. Dacă ai de spus sau de făcut ceva ce ar avea un impact mai mare în viaţa ta, acordă-ţi un timp de gândire profundă – chiar contemplare –  înainte de a merge înainte.  Adesea ne grăbim şi nu vedem cât de distructive pot fi acţiunile noastre. Deci, meditează şi ascultă înţelepciunea sufletului tău înainte de  a merge mai departe.