Mesajul Zilei de 3 martie 2021 – VORBEŞTE DESPRE SENTIMENTELE TALE

Această carte îți spune că ai ținut în tine anumite sentimente și este cazul să le eliberezi. Când vorbești sau scrii despre sentimentele tale le înțelegi mai bine. Uneori nici tu nu știi prea bine cum te simți până începi să vorbești.
 
Nu este sănătos să îți reprimi emoțiile, mai ales furia sau tristețea. Găsește o persoană de încredere care să fie dispusă să te asculte – un prieten, un membru de familie, un profesor. Spune acestei persoane că ai nevoie să vorbești și spune-i ce ai nevoie. De exemplu dacă vrei doar să te asculte fără să îți ofere sfaturi, spune-le exact așa. Dacă ai nevoie să te consoleze, de asemenea spune-le acest lucru.
 
Dacă nu ai pe cineva de încredere cu care să vorbești astfel de lucruri sau dacă sentimentele respective sunt atât de personale încât nu vrei să vorbești altora despre ele, atunci poți scrie despre aceste lucruri. Sau poți vorbi în tăcere cu unicornii sau cu îngerii. Te vor asculta cu iubire, te vor face să te simți mai bine și te vor ajuta să găsești răspunsuri.