Mesajul Zilei de 3 martie 2022 – SĂ FIE SPUS ADEVĂRUL

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Onestitate, acceptarea lucrurilor așa cum sunt, renunțare la negare, dorința de a fi transparent,claritate în comunicare

MESAJUL ORACOLULUI: Există ADEVĂRUL care este esența unui lucru și mai există UN ADEVĂR subiectiv, corespunzător filozofiei fiecăruia și sistemului său de credință. Acum nu este momentul să dezbați care adevăr e mai adevărat. Este momentul în care trebuie să îți susții sus și tare adevărul TĂU și să fii dispus(ă) să fii onest(ă), transparent(ă) și deschis(ă) în comunicarea ta cu ceilalți și cu tine. Nimic mai mult decât să te abandonezi în ceea ce este, să înlături straturile de negare care te-au ținut legat(ă) de o iluzie, iar toate acestea te vor elibera. Fii autentic(ă) și acceptă-ți defectele cu glorie, iar Spiritul îți va răspunde cu miracole.

MESAJ PE RELAȚII: Oamenii îți spun foarte repede cine sunt, dacă ești dispus(ă) să asculți ceea ce spun și să le observi comportamentul. Această carte te îndeamnă să te angajezi în conversații cu inima deschisă. Este momentul să VEZI adevărul cu privire la ceea ce împarți cu alții și să SPUI adevărul despre cine ești și ce nevoi ai. Nimeni nu poate face asta pentru tine. Amintește-ți că adevărul TĂU este mereu bazat pe personalitatea ta și pe experiența ta de până acum. Un adevăr mai înalt se va revela după ce vei comunica în mod cinstit și vei vedea cum acest lucru te va ajuta să devii mai în acord cu tine însuți / însăți. Nu te da înapoi. Spune adevărul tău… și ascultă.

MESAJ PE PROSPERITATE: Ești dispus(ă) să faci tot ce este nevoie pentru a experimenta viața prosperă pe care ți-o dorești? Dacă vrei să fii artist(ă), faci cu adevărat o prioritate din artă? Dacă vrei să fii vindecător, îți faci timp să înveți lucruri noi care te vor ajuta să servești pe alții? Un scriitor trebuie să scrie, un cântăreț trebuie să cânte. A fi sincer(ă) în ceea ce privește chemarea ta este esențial ca să mergi înainte. Și mai este aici încă un mesaj al oracolului. Este timpul să privești într-adevăr, cu onestitate, gândurile, sentimentele și credințele tale despre prosperitate, despre relația ta cu banii, cu compensările și cu munca semnificativă. Întreabă-te: ce este adevărat pentru mine? și vei găsi cheia spre abundență.

MESAJ DE PROTECȚIE: Unde nu ești onest(ă) cu tine și cu ceilalți? Dacă ești nefericit(ă) într-o anumită zonă a vieții tale, caută semnele negării. Acest lucru poate fi și din cauza altora care înșeală sau rețin informații, acționând după o agendă ascunsă. Acum este timpul să spui NU lipsei de onestitate sub toate formele ei. Cere adevărul. Chiar dacă nu îți place ce auzi, conștientizarea va fi o cheie către un viitor frumos unde nu vei mai lucra sub povara grea cu care te încarcă negarea și înșelătoria. Eliberează-te. Acum nu ți se cere nimic altceva decât adevărul.