Mesajul Zilei de 3 martie 2024 – CHEIA ESTE COMUNICAREA

Luna Nouă în semnul Gemenilor

O relaţie de succes depinde, înainte de orice altceva, de comunicare. Cartea Luna Nouă în semnul Gemenilor face referire la începerea unui nou ciclu al comunicării cu persoana aflată în centrul întrebării pe care ai pus-o sau al situaţiei în legătură cu care doreşti lămuriri. Cu alte cuvinte, răspunsul la întrebarea ta este: discută despre ceea ce te preocupă şi lămureşte lucrurile. Dacă nu poţi discuta cu persoanele implicate, descrie în scris ceea ce crezi, într-un jurnal personal. Alternativ le poţi trimite persoanelor implicate un e-mail, un SMS, sau poţi apela la alte forme de comunicare. Dacă întrebarea pe care ai pus-o (oracolului) face referire la un frate sau la un vecin, cartea îţi transmite că ceea ce urmează va fi un nou început în relaţia cu persoana respectivă. Cu alte cuvinte, o vei putea lua de la zero cu aceasta. Printre altele, cartea îţi poate sugera faptul că în ultima vreme ai cam căzut pradă frivolităţilor şi că a sosit timpul să te centrezi / focalizezi din nou. Principalul mesaj al cărţii rămâne însă nevoia de a comunica.

O afirmaţie prin care te poţi pune la unison cu mesajul Lunii:

Îmi fac o listă cu toţi oamenii la care ţin foarte mult şi îmi propun să-mi stabilesc anumite priorităţi în ceea ce priveşte comunicarea cu aceştia.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE:

* A sosit timpul să-i spui cuiva ceea ce simţi.

* Nu te centra exclusiv în mintea ta; centrează-te în egală măsură în inimă

*  Cineva flirtează cu tine

* Citeşte mai multe cărţi

Ce te învaţă această carte

Gemenii sunt un semn zodiacal al comunicării şi al socializării prin excelenţă, al ideilor şi al călătoriilor. Prin urmare, energia care impregnează această carte (indiferent în ce moment o extragi) este agitată, pusă pe bârfe şi flirturi. Luna Nouă în Gemeni este un moment bun pentru a ieşi în public şi pentru a socializa. Toţi Gemenii adoră discuţiile. Singurul avertisment legat de această carte este să ai grijă să nu te „risipeşti” într-o lume a ideilor fără conţinut.