Mesajul Zilei de 3 noiembrie 2022 – ÎMPREUNĂ

Echilibru

Geometria Fructului Vieţii şi a tetraedrului în stea dau formă mesajului acestei cărţi. Aceste simboluri amplifică intenţia de echilibrare a elementelor masculine şi feminine. Împărţirea echilibrată va deveni co-creaţie şi va demonstra un mod holistic de interacţiune.

Sunteţi în căutarea unui mai mare echilibru în relaţie. Este uniunea despre care este vorba în întrebarea voastră, fie că aceasta este legată de dragoste sau de afaceri. Orice relaţie este un act de echilibrare a respectului şi înţelegerii între indivizi, fie că este vorba de sarcini care trebuie îndeplinite sau de datele limită pe care afacerea le dictează. Chiar şi într-o relaţie echilibrată se ivesc incidente care vor pune la încercare ecuaţia dragostei şi a puterii. Cu cât mai mult durează dezechilibrul, cu atât mai mare este încercarea de a recâştiga respectul şi echilibrul.  Sunteţi sfătuiţi să recunoaşteţi şi să vă mişcaţi înspre corectarea inegalităţilor şi a neînţelegerilor cât de repede posibil pentru a evita sentimente dureroase care nu sunt necesare sau pierderea productivităţii. Să trăiţi şi să iubiţi echilibrat este un dar care va spori creşterea şi bucuria voastră în viaţă.

 ASPECT INVERSAT:

Lucrurile sunt într-un dezechilibru complet şi dincolo de orice reconciliere. Acest dezechilibru s-a amplificat de-a lungul unei lungi perioade de timp şi este posibil să nu existe soluţie care să menţină relaţia. Dacă această uniune este în continuare importantă, cereţi ajutorul pentru medierea dificultăţilor. Va fi nevoie de un acord al ambelor părţi ca să salvaţi această uniune. Dacă, pe de altă parte, aţi ajuns la concluzia că echilibrul din această relaţie s-a deteriorat dincolo de orice speranţă, formulaţi un plan pentru a ieşi din situaţie şi pentru a vă recâştiga integritatea personală şi echilibrul.