Mesajul Zilei de 3 noiembrie 2023 – BINECUVÂNTĂRI

”Ești protejat(ă) în mod divin”

Ganesha îți cere să consideri ce vrei exact în acest moment. El te asigură că îndeplinirea dorințelor este la îndemâna ta. Universul conspiră pentru a te ajuta să le realizezi. Și fiindcă Universul este armonizat cu dorințele tale, modul ”cum” se vor îndeplini ele va apărea fără efort.

Ganesha revarsă asupra ta binecuvântări de iubire, noroc și noi proiecte. Fii foarte clar(ă) în privința intențiilor tale în acest moment. De îndată ce te-ai identificat cu dorința ta, Ganesha va lucra la înlăturarea obstacolelor și îți va amplifica binecuvântările. Rezistă tentației de a te abandona indulgenței de sine. Ești într-o excelentă fază de afluență. Această perioadă nu va dura pentru totdeauna, deci asigură-te că profiți de ea și acționează atunci când apar oportunități. Hotărârea te va duce la triumf. Principiul mediei lucrează în favoarea ta acum. Cu cât perpetuezi mai mult ceea ce dorești, cu atât e mai probabil să obții acel lucru chiar dacă pare imposibil. Posibilitățile de manifestare sunt infinite și se aplică în toate domeniile: iubire, bani, succes, fericire.

Ganesha te învață că binecuvântările tale sunt permanente. e posibil să nu înțelegi imediat care a fost binecuvântarea. Dar ai încredere că binecuvântările și fericirea se revarsă mereu asupra ta. Ce se întâmplă în viața ta în acest moment este exterior ție și în afara controlului tău. Adevărata fericire și adevăratele binecuvântări sunt în mintea și sufletul tău.