Mesajul Zilei de 3 septembrie 2022 – REGINA GHEŢII

ALIAT: Regina Gheții a venit să îți blocheze mișcarea spre binele suprem. Lasă-ți ideile în păstrare pentru mai târziu. Poți să le conservi și să le pui în aplicare mai târziu când vor servi mult mai bine.
Tărâmul Reginei Gheții este un loc al non-acțiunii, iar acum este momentul perfect să privești unde ai ajuns și să ceri de la tine însuți / însăți o reclarificare a scopurilor tale supreme. Nu toate planurile tale se pot îndeplini în acest moment. De fapt, dacă le pui ”la înghețat” te asiguri că vor fi la îndemână la momentul potrivit. Nu fii prea grăbit(ă) în atingerea scopului tău. Va apărea ceva mai bun dacă te lași în voia Reginei Gheții și îți petreci iarna alături de ea.

Poate că încerci să faci prea multe lucruri deodată. Aceasta este o ocazie bună ca să alegi un singur lucru pe care să te focalizezi și să lași Regina Gheții să le pună pe celelalte ”la congelator” până când va fi momentul potrivit pentru ele. Ea îți va spune când este momentul să le lași să se dezghețe

PROVOCARE: Când Regina Gheții apare ca o provocare, îți cere să te uiți la iluzia proprietății. Chiar crezi că ”posezi” ceva în această lume? De exemplu…. chiat deținem pământuri…. chiar deținem idei? Sau doar emitem pretenții asupra a ceva ce credem că suntem îndreptățiți să avem? Chiar și inspirația este împrumutată de la Spirit și împărtășită de toți cei din Câmpul Conștiinței Divine care permite orice. Chiar și la cele mai ingenioase idei ale tale s-au mai gândit și alții de-a lungul istoriei… și ce dacă?

Viața în trup încarnat e scurtă. Când pleci nu iei cu tine nimic din lumea materială. Regina Gheții te cheamă să-ți eliberezi strânsoarea asupra relațiilor, posesiunilor, casei, tuturor aspectelor vieții tale. Lasă viața să curgă așa cum vine.

Nimic nu este permanent. De îndată ce înțelegi asta, vezi totul ca pe un miracol viu, așa cum și este, și nu vei îngheța în limitări auto-induse. Este timpul să renunți la simțul proprietății în general și să fii recunoscător / recunoscătoare și să te bucuri pentru ceea ce ți s-a dăruit.