Mesajul Zilei de 30 aprilie 2021 – TOAMNĂ

MESAJ: Eliberează toate presiunile şi aşteptările care te trag în jos. Scapă de ele ca să te poţi vindeca înainte de a intra într-un anotimp al reînnoirii.

DESPRE: Toamna este anotimpul în care copacii se pregătesc pentru lunga iarnă care îi aşteaptă şi de aceea trebuie să scape de toată greutatea pe care o poartă, ca să poată continua să crească şi să prospere. Uneori şi tu trebuie să capitulezi în faţa unor aspecte ale tale, ca să poţi să creşti şi să prosperi.

Corbul de pe cartea Toamna îţi arată că acum ai o oportunitate să te vindeci. În medicina animală celtică, corbul este pasărea vindecării şi iniţierii. Vindecarea pe care o aduce este o schimbare care îţi permite să treci într-un spaţiu psihic mult mai puternic unde poţi să fii şi mai conştient(ă) de nevoile şi dorinţele tale şi să fii mai bine susţinut(ă).

MESAJ EXTINS: Tu ştii ce este greu, ce te ţine pe loc şi te trage înapoi. Este o persoană, o situaţie, un vis? Aşa cum copacii îşi lasă toamna frunzele şi fructele să cadă, la fel şi pentru tine este timpul să laşi să plece. Când te agăţi, încerci să controlezi realitatea, iar asta nu funcţionează niciodată. Când dai drumul, faci loc să intre şi mai mult în viaţa ta. Eşti călăuzit(ă) de îngeri şi natura însăşi, să eliberezi tot ce te împiedică să mergi înainte. Şi poţi să faci asta.

Când cartea Toamna apare în poziţia viitorului într-o etalare sau ca ultima carte a unei citiri, poate indica şi faptul că toamna următoare va aduce cu ea energii importante în ceea ce priveşte întrebarea sau intenţia ta.