Mesajul Zilei de 30 aprilie 2023 – ECOURILE FIINŢEI

Mai Marele Întreg

Această carte este reunificarea simbolică a energiilor masculine şi feminine. Ea foloseşte conceptul celor doi indivizi care se unesc sau iau naştere într-o unitate dinamică. Această nouă creaţie nu este dominată de masculin sau de feminin, ci constituie o rugăciune de echilibru pentru un mai mare întreg.

În fiecare relaţie există o dinamică ce determină echilibrul iubirii şi puterii  din interiorul acestei prietenii sau acelui parteneriat. Noi ne mişcăm într-o epocă în care puterea a fost privită ca dominanţă asupra celorlalţi cu scopul de a atinge ţeluri anume fie că este vorba de bani, securitate naţională sau pur şi simplu de „rezolvarea problemei”. Aceasta este o paradigmă veche.  Pe măsură ce intrăm în era Vărsătorului această  relaţie de putere se va manifesta ca fiind cocreatoare şi va deveni puterea pentru a realiza ceva, nu puterea asupra cuiva. Această evoluţie se va materializa în indivizii care fac alegerea conştientă de a cultiva puterea împărţită şi cooperarea.

Această carte vă provoacă să observaţi relaţiile din viaţa voastră  prezentă şi să vă întrebaţi dacă ele există în vechea manieră a puterii ca dominanţă şi manipulare sau dacă înnvăţaţi să cultivaţi pentru  viitorul vostru viziunile împărtăşite  şi puterea de a crea unitatea divină.

 ASPECT INVERSAT:

Echilibrul puterii este descentrat.  Voi înşivă sau altă persoană manipulează situaţia pentru a obţine un avantaj nedrept. Faceţi efortul de a comunica şi reveniţi la echilibru înainte să se întâmple ceva rău. Fiţi pregătiţi să vă acceptaţi locul în dezechilibru şi, dacă este nevoie, aduceţi îmbunătăţiri.