Mesajul Zilei de 30 august 2021 – ECHILIBRU

Eşti în plin proces delicat de învăţare a echilibrării fluxului de a da şi a primi în relaţiile tale personale şi a venit timpul să evaluezi cum te descurci. Dăruieşti prea mult, ceea ce te lasă supărat(ă) şi plin(ă) de resentimente? Sau te înfrânezi când ai putea să dai mai mult, ceea ce te face să te simţi vinovat(ă) şi defensiv(ă)? Învăţătorii Divini te pot ajuta să îţi echilibrezi mai bine relaţiile, astfel încât nici să nu dai nici să nu primeşti prea mult, ca mijloc de a-i controla pe ceilalţi. Ei te sfătuiesc să fii cinstit(ă) cu privire la motivaţiile tale atunci când ai de a face cu alţii; în inima ta tu ştii ce interese te atrag spre ei.

Dăruieşti gândind în secret „acum îmi eşti tu dator”? Creezi relaţii de dependenţă şi control faţă de alţii, prin bunătatea ta? Sau te înfrânezi de teamă că ceilalţi ar putea profita de tine sau de faptul că ţi-ar putea ghici gândurile şi intenţiile? Învăţătorii Divini îţi stau la dispoziţie pentru a te ajuta să îţi răspunzi la aceste întrebări. Ei te asigură cu iubire că relaţiile sunt cele mai dificile săli de clasă spirituale şi că lecţiile dăruirii-şi-primirii sunt cele mai dificil de învăţat.

Ai compasiune faţă de tine pe măsură ce cauţi şi echilibrul cu ceilalţi. Cere Învăţătorilor Divini să te ajute să devii mai conştient(ă) de felul cum dăruieşti şi primeşti în toate relaţiile, nu doar în cele romantice.

Mesajul lor pentru tine: „Nu există nicio diferenţă între a dărui şi a primi iubire”.