Mesajul Zilei de 30 ianuarie 2022 – DINCOLO DE ORION

Timpul holografic

Intraţi în dimensiunea lipsei timpului. Această carte păşeşte dincolo de vălul timpului şi spaţiului şi vă invită să priviţi mai departe de constrângerile existenţei de zi cu zi sau de locul în care vă aflaţi în această viaţă, în acest moment.

Dincolo de stele… dincolo de Orion… ceea ce se află acolo sunteţi cel ce deveniţi, cei ce creaţi cu bucurie o viaţă formată prin propria voastră alegere. Nu permiteţi nimănui să aleagă în locul vostru. Sunteţi stăpânul alegerilor voastre şi artistul viitorului vostru.  Potenţialul vostru creator trăieşte în fiecare moment, complet şi perfect, şi atrage către voi acele lucruri pe care le alegeţi pentru creşterea şi pentru experienţa voastră de viaţă.Lăsaţi valul timpului să treacă blând peste voi şi învăţaţi să râdeţi de trecerea sa.

ASPECT INVERSAT:

Se pare că nu aveţi timp de dat, nu aveţi timp de pierdut. Viaţa voastră este plină nu cu lucruri care îi dau un înţeles, ci cu corvoade şi responsabilităţi, iar structurile care formează această poziţie dominantă aparţin vieţii unei alte persoane. Faceţi astăzi un pas în direcţia redobândirii autonomiei şi în direcţia sinelui. Dacă faceţi chiar şi numai un singur lucru care vă aduce bucurie, veţi scăpa din strânsoarea pe care timpul o are asupra vieţii voastre  şi vă veţi putea îndrepta către creştere şi libertate.