Mesajul Zilei de 30 iulie 2021 – MICA BUFNIŢĂ

MICA BUFNIȚĂ VORBEȘTE: Înțelepciunea nu este nici grea, nici dură, nici dată cu cruzime. Înțelepciunea înseamnă pur și simplu să fii deschis(ă) și pregătit(ă) să primești – și dacă ești pregătit(ă), dacă ai decis că meriți și vrei să înveți, această bufniță cu coarne, celălalt eu al meu, dorește să îți ofere această pană. Această pană este un talisman al magiei, al înțelepciunii care suportă și poate fi aplicat din nou și din nou. Puterea și înțelepciunea sa nu vor seca niciodată și nici nu va înceta să îți șoptească vorbe înțelepte atunci când te uiți la această pană cu ochii minții. Mareele vin și trec, dar această bucată de înțelepciune sub forma unei pene, rămâne constantă. Cerul găzduiește luna și stelele, apoi strălucește albastru în lumina soarelui, dar această înțelepciune niciodată nu va păli și nici nu se va transforma într-o povară apăsătoare, așa cum se întâmplă cu unele cunoștințe. Uneori te vei întreba ce să faci pentru că vei spune că lucrurile s-au schimbat. Și din nou această înțelepciune îți va vorbi blând și îți vei găsi calea. Înțelepciunea nu este nici grea, nici zdrobitoare, nici forțată. Acesta este adevărul – înțelepciunea este blândă, ușoară și de prețuit. Este darul nostru pentru tine acum. Stai liniștit(ă). Dă-ne mâna ta. Și simte darul pe care vrem să îl împărtășim cu tine. Simți cum curge înțelepciunea în tine. Numai lejeritate.

DESPRE MICA BUFNIȚĂ: Adesea consideri că înțelepciunea este câștigată din greu, că trebuie să te încrâncenezi și să transpiri pentru a o obține, să o plătești cu sânge. Și uneori așa este. Dar alteori, întocmai ca înțelepciunea pe care o găsești în tine acum, îți dai seama că e la fel de ușoară și moale ca penele bufniței, și totuși unul din cele mai puternice talismane care există. Îți este oferit un dar minunat. Vei fi acum capabil(ă) să vezi mai clar, chiar dacă nu este deloc lumină în jurul tău. Noaptea nu îți va mai provoca frică. Vei auzi clar ceea ce spun oamenii cu adevărat atunci când îți vorbesc – adevărata semnificație a cuvintelor lor va fi mai mult decât evidentă pentru tine, imediat. Vei ști exact de unde vin oamenii, ființele și energiile lor, deci va fi foarte simplu pentru tine să iei decizii înțelepte. Vei putea să te miști rapid și să îți iei soarta în mâini atunci când această ființă vine să își împartă viața cu tine – iar ea este una și aceeași – zână și bufniță totodată, o ființă cu formă schimbătoare, la fel de rapidă și curată ca ploaia. Vei avea mult mai multă putere ca înainte – dar vei ști exact și câtă forță sau presiune să aplici în anumite împrejurări. Vei putea să îți folosești vocea pentru a chema aliați de la mari distanțe și din locuri nevăzute și te vei alătura lor cu ușurință. Vei fi rezistent(ă), plin(ă) de resurse și nu vei irosi nimic. Și se va face Dreptate.

DIVINAȚIE: O înțelepciune neprețuită va fi învățată în mod foarte simplu și ușor. Este suficientă înțelepciune disponibilă pentru toată lumea – ai nevoie doar de o mică porție din această înțelepciune pentru ca ea să aibă o imensă influență în toate domeniile. Ai putea primi semne că înțelepciunea bufniței este cu tine – ochiul nevăzut, rostitorul adevărului, cel care este prietenul Zeiţei, de la Atena la Blodeuwedd. E posibil ca oamenii să te subestimeze sau să pară că o fac, pentru că ai o atingere uşoară care îi face să creadă că nu merită să nu te ia în serios. Nimic nu este mai departe de adevăr. În probleme de dreptate acum vei triumfa, indiferent cât de uşoară mână ai avea. Eşti binecuvântat(ă) şi acceptat(ă) ca unul dintre înţelepţi – dar păstrează cu blândeţe această comoară a înţelepciunii. Şi fii conştient(ă) că Bufniţa ţi-a dat darul Dreptăţii, Înţelepciunii, Transformării şi puterea pură a intenţiei direcţionate. Eşti binecuvântat(ă)