Mesajul Zilei de 30 iulie 2022 – FEMEIA ÎNŢELEAPTĂ DIN ŢARA MINUNILOR

ALIAT: Femeia Înțeleaptă din Țara Minunilor aduce integritatea gândului, cuvântului și acțiunii. Ea îți spune că atâta trimp cât ești în fluxul onestității și îți respecți cuvântul, te păstrează sub protecția și grija ei.
Când apare ca Aliat, indică un moment în care onestitatea este răsplătită, oferind recompense mai mari decât te-ai fi așteptat. Vei fi mulțumit(ă) că ai rămas fidel(ă) și loial(ă) căii tale. Ea îți amintește că nu întotdeauna compromisul este o opțiune. În primul rând rămâi autentic(ă) cu tine însuți / însăți. Chiar dacă poate părea că ai pierde ceva în final, niciodată nu poți pierde ceea ce este cu adevărat al tău.

PROVOCARE: Când Femeia Înțeleaptă din Țara Minunilor îți apare ca provocare, e un semn că ai făcut compromisuri din frică. Ți-ai negat cumva adevărul propriei situații? Te-ai vândut ieftin în loc să fi cerut ceea ce aveai cu adevărat nevoie? Ai renunțat la visul tău din teama de a nu fi abandonat(ă)?
Femeia Înțeleaptă din Țara Minunilor îți reamintește cu blândețe că tu contezi. Cere ceea ce este bine pentru tine și nu te mulțumi cu mai puțin. Fii neînfricat(ă) și fă să fie așa! De ce să te agăți de încă și mai multe dezamăgiri când te așteaptă aventuri și oportunități minunate?