Mesajul Zilei de 30 iulie 2023 – KITSUNE

KITSUNE VORBEŞTE:
„Ai încredere în mine”, spun. „Aici”, strigă. „Te iubesc!” pretind alţii. Dar care dintre aceste fiinţe care caută ceea ce tu ai spune adevărul? Eu, Kitsune, pot să aud adevărata lor voce şi pot să văd consecinţele planurilor lor înainte ca ei să aibă o şansă să le deruleze înaintea ta. Deşi aflarea adevărului poate să doară, este mai bine să cunoşti inimile acestora caere vor să îţi câştige încrederea, iubirea, resursele. Aceste daruri preţioase ale tale trebuie să fie protejate. Sinele tău tandru trebuie să fie dăruit doar acolo unde ar fi onorat. Sunt unii care doresc să te înşele şi să te manipuleze şi totuşi tu nu ştii cine sunt. Primindu-mă pe mine pentru un timp, eu o să acţionez ca un agent sub acoperire şi o să dau la iveală trucurile şi falsitatea altora. Eu nu o să te sfătuiesc niciodată să fii fals(ă) dar o să îţi semnalez foarte clar când să rămâi tăcut(ă), pe cine să eviţi şi situaţiile care nu trebuie să te preocupe. Aş putea apărea deghizat într-un străin care te ajută sau într-o întâlnire revelatoare – sau aşa cum o fac acum, prin această carte. Dar eu îţi sunt prieten şi o să îţi spun adevărul şi o să îţi arăt unde sunt trucurile şi jocurile.

DESPRE KITSUNE:
Kitsune este denumirea unei zâne-vulpe japoneze, sau a unui spirit care ia forma unei vulpi. Kitsune sunt foarte inteligente, fără excepţie, şi pot aduce minunate daruri şi binecuvântări celor alături de care călătoresc pentru o vreme – tu, de exemplu! Kitsune o să te ajute să fii mai deştept / deşteaptă şi să îi păcăleşti pe cei care încearcă să îţi fure ceea ce este de drept al tău, să îţi vândă în mod fals ceva ce nu merită sau chiar să fure aspecte ale propriei tale energii, personalităţi şi destin.
Cu cât Kitsune sunt mai vârstnici, cu atât sunt mai înţelepţi, cu atât mai mult poţi să te bazezi pe cunoaşterea lor şi cu atât eşti mai în siguranţă în călăuzirea lor. Închide ochii pentru o
clipă şi încearcă să îl vezi pe Kitsune al tău; câte cozi are? Numărul de cozi indică gradul de experienţă al unui Kitsune.

DIVINAŢIE:
Vei avea parte de o serie de coincidenţe în care pari că dai peste informaţii care îţi revelează care este cea mai bună acţiune de întreprins, în cine poţi să ai încredere în situaţia curentă şi unde poţi să îţi investeşti cel mai bine energia preţioasă şi eforturile. Poate că vezi cu coada ochiului o săgeată roşie-aurie sau un zâmbet şi nişte ochi căprui strălucitori, prin fereastră. Poate că în viaţa ta încep să apară teme japoneze, aparent fără niciun motiv. Toate acestea sunt semne că Kitsune este aici ca să te ajute. Kitsune ia adesea formă umană, deci dacă apare un nou vecin care are o pisică roşcată, un câine auriu sau intră în viaţa ta un prieten / o prietenă cu părul roşcat, întreabă-te dacă nu cumva este Kitsune al tău în perioada respectivă! O să îi recunoşti după comportamentul ciudat (adulmecă aerul, sunt foarte alerţi, au mişcări surprinzătoare şi acţiuni bruşte). O să îţi pună o mulţime de întrebări personale şi o să îţi forţeze limitele! Pentru perioada în care îţi sunt atribuiţi – şi de obicei nu este pentru toată viaţa – o să fie sinceri cu tine, din toate punctele de vedere. Adesea sunt mesageri între Marele Spirit şi noi cei din acest tărâm. Sunt încântători, evazivi, timizi, prietenoşi şi plini de ştrengării – şi te vor proteja împărtăşind cu tine secretele care le ajung la urechi.