Mesajul Zilei de 30 mai 2021 – INDIGO

Este important să înțelegi natura persoanelor indigo, în legătură cu problema care te preocupă. Poate că una dintre persoanele implicate este o persoană indigo sau are o astfel de rudă. Peersoanele indigo asu voință puternică și spirit puternic și au păreri personale foarte clare despre a schimba lumea și a o face mai bună. Persoanele indigo se pot înfuria dar acest lucru le asigură combustibil pentru a merge înainte și a-și desfășura campaniile activiste.

Poate că ai primit această carte pentru că ești chemat(ă) divin să ajuți persoanele indigo să-și păstreze vii darurile spirituale și misiunile. Multe persoane indigo sunt neînțelese sau greșit înțelese și etichetate cu diagnostice precum ADHD (sindromul deficitului de atenție / hiperactivității) din cauza stilului lor fulgerător de a gândi și a sensibilității lor intuitive. Poți ajuta persoanele indigo să își mențină o stimă de sine ridicată și un simț al direcției și scopului astfel ca să își poată folosi talentele naturale pentru a ne ajuta pe toți.

PAȘI DE URMAT

Arhanghelul Metatron veghează asupra generației indigo, deci el este îngerul căruia trebuie să îi ceri ajutorul în probleme legate de copii sau adulți indigo. Acordă-ți câteva momente să-ți liniștești corpul și mintea, poate închizând ochii și respirând profund de câteva ori. Apoi pune în liniște arhanghelului Metatron toate întrebările pe care le-ai avea legate de copii în general, de un copil anume sau de o persoană care afișează calități de persoană indigo precum sensibilitate, voință puternică și preocupare pentru pământ. Cere ghidare Arhanghelului Metatron în această privință, ca și în privința unei sarcini divine în care să poți ajuta generația indigo.