Mesajul Zilei de 30 mai 2023 – 3 DE IARNĂ

Este nevoie de mult curaj ca să-ți înfrunți fostele dezamăgiri și să permiți vindecării să se întâmple. Apropie-te de ceilalți pentru alinare și iubire. Cere lui Dumnezeu, îngerilor, zânelor claritate pentru înțelegerea tuturor aspectelor acestei situații. Fii deschis(ă) la îmbrățișarea caldă a compasiunii și iertării și la înțelepciunea celorlalți care au trecut prin ceea ce treci și tu acum.

Nu-ți închide inima în fața oamenilor care îți pot fi de ajutor. Trecând prin tristețe acum, îți croiești drum către vindecarea ce urmează, în loc să revii la emoțiile nefericite din nou și din nou.

Prietenii noștri din tărâmul zânelor au în spate sfântul copac de păducel. Legenda spune că acest copac a apărut atunci când Iosif din Arimateea, un discipol al lui Isus care l-a coborât de pe cruce, a înfipt toiagul lui Isus în pământ, pe un deal din Glastonbury. Acel toiag a devenit sfântul copac de păducel care înflorește doar în zilele de Crăciun și de Paște.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Iertarea ta și a altora. Eliberarea de rănile trecutului. Vindecarea neînțelegerilor. A ieși mai puternic din situațiile care implică provocări. A fi acolo pentru cei în nevoie.