Mesajul Zilei de 30 martie 2021 – SIMŢUL STENIC AL UMORULUI

Arhanghelul Rafael este considerat în unanimitate de către cei inițiați ca fiind unul dintre arhanghelii care manifestă mult umor. El obișnuiește adeseori să glumească, este un jucăuș într-un mod pur, este plin de voioșie, spontan, manifestă o mare bunătate divină și ajută adeseori în mod tainic și nebănuit ființele umane pure la suflet și care sunt deschise spiritual. De asemenea el este un arhanghel al bucuriei și tinereții.

SFATURI POSIBILE:
* Situația dată se rezolvă cu umor, voioșie și jucăușenie. Nu este cazul să-ți faci probleme inutil. Roagă-l pe Rafael să infuzeze umorul, voioșia și jucăușenia în persoanele implicate și să reverse Bucuria Divină în sufletul tău, în ființele implicate și asupra situației date, să învăluie situația dată în Lumină Divină
* Fă-ți timp să te joci, să te bucuri, să râzi. Sufletul tău are mare nevoie de aceasta. Dacă vei face aceasta, vei vedea că toate problemele care te frământă acum te vor părăsi spontan. Cel mai bun prieten de joacă este Rafael și este la dispoziția ta. Trebuie doar să îl apelezi.
* Este necesar să aduci bucurie, umor și jucăușenie în viața unei ființe care te preocupă / în situația dată. Ești înzestrat(ă) cu multă spontaneitate, bunătate și puritate și Rafael te-a ales să fii un canal divin pentru această situație / ființă. Ai încredere deplină și acționează după cum îți dictează inima. Rafael te susține.