Mesajul Zilei de 30 octombrie 2021 – PĂSTRĂTOAREA BALANŢEI

ALIAT: Legea Armoniei se activează atunci când Păstrătoarea Balanței vine la tine ca aliat. Aliniază-te cu ea după lege făcând alegeri conștiente care aduc echilibru în viața ta. Când faci acest lucru te aliniezi în mod magic cu abundența Universului și cu puternicele forțe ale sincronicității. Acest lucru creează condiții și posibilități care duc la îndeplinirea celor mai înalte intenții ale tale.

Armonia începe cu sine și apoi rezonează în afară, spre ceilalți. Ești în armonie cu tine însuți / însăți atunci când te hrănești cu iubire, respect și acceptare, asumându-ți deplina responsabilitate pentru acțiunile tale. Numai astfel poți fi în armonie cu ceilalți. Aceasta deoarece iubirea este forța centrală care conectează totul în viață și te aliniază cu alții cu o gândire similară cu a ta.

Un alt mesaj este legat de repararea și rezoluția pozitivă și dreaptă în toate disputele, inclusiv cele care implică sistemul legal sau alte schimburi importante. Păstrătoarea Balanței este un aliat drept și bun care se asigură întotdeauna că echilibrul pe calea ta este activat.

PROVOCARE: Anumite evenimente îți dau viața peste cap și te simți amețit(ă) și confuz(ă). Simți că viața este nedreaptă cu tine acum? Crezi că alții o iau înainte și te lasă pe tine în urmă? E posibil ca ego-ul tău să arunce lucruri la întâmplare? Mândria ta și centrarea pe propriul sine ar putea adăuga greutate talerelor balanței.

Un alt mesaj ar putea fi legat de comportamentul altora care îți scot viața de pe făgașul normal. Te complaci în drame care te fac să fii desprins(ă) de pământ și încâlcit(ă) în ele?

Păstrătoarea Balanței îți spune că e timpul să iei o pauză. Fă tot ceea ce este necesar ca să îți revii la echilibru. Lasă deoparte toate persoanele, comportamentele sau condițiile care te aduc în lipsă de armonie. Vei simți multă recunoștință atunci când echilibrul se va restabili și vei ieși din acest vârtej.

Amintește-ți că ceea ce oferi aceea vei primi. Dreptatea va fi slujită într-un fel sau altul și armonia va fi restabilită