Mesajul Zilei de 30 septembrie 2022 – COPII

Ai tras această carte fiindcă ai o afinitate pentru persoanele tinere. A ajuta copiii este o treabă foarte importantă și necesară deoarece copiii și tinerii lumii au nevoie de adulți care să îi înțeleagă. Copiii au încredere în tine în mod natural și te privesc ca pe un lider. Gândește-te cum să îți dedici timpul și talentul pentru a-i ajuta să își mențină mințile și inimile deschise către iubire. Astfel vei contribui la dezvoltarea unei lumi cu lideri sensibili și grijulii.

Scopul vieții tale poate urma multe căi, de la a-ți crește propriii copii până la a-ți petrece timpul cu copiii unui prieten sau ai unei rude. Cere Arhanghelului Metatron, îngerul tinerilor sensibili, să îți călăuzească acțiunile astfel ca ele să se potrivească cel mai bine abilităților tale și să ajute cât mai eficient copiii.

Oricare dintre interesele tale naturale – scrisul, artele, muzica, animalele, sportul etc – poate fi un mod de a ajuta,vindeca și susține copiii. Dacă ai nevoie de idei în plus sau de instruire suplimentară, îngerii te vor ajuta.