Mesajul Zilei de 31 decembrie 2022 – ÎNŢELEAPTA

MESAJ

Străduieşte-te. Fii de încredere şi devotat(ă). Fii deschis(ă) la înțelepciune și revelații din partea celor mai vârstnici.

DESPRE

Înțeleapta reprezintă cel mai înţelept aspect al Zeiţei – Cotoroanţa (Bătrâna).  În păgânism şi wicca modernă Cotoroanţa este cel mai aprig, dar şi cel mai clarvăzător şi mai conştient aspect al Zeiţei pentru că a trecut prin multe provocări de viaţă şi a depăşit multe piedici. Pe această carte, corbul din mâna ei reprezintă capacitatea de a depăşi vremurile întunecate şi de a renaşte din nou şi din nou. Deci, ea te ajută să accesezi înţelepciunea  şi să depăşeşti tot ce îţi aruncă viaţa – înţelepciunea fiind informaţia stocată în sufletul tău mai degrabă decât cunoaşterea acumulată în această viaţă – şi de a învăţa din experienţa bătrânilor.

MESAJ EXTINS

Înţelepciunea Înţeleptei se bazează pe ceva ce adesea tinerei generaţii îi lipseşte: devotament şi  seriozitate. Când apare această carte, eşti călăuzit(ă) să continui să lucrezi la creşterea  şi expansiunea ta în cadrul situaţiei curente. Fii devotat(ă) sarcinilor şi proiectelor tale. Poate fi foarte uşor să ajungi plictisit(ă) sau depăşit(ă), dar perseverează. Ţi se reaminteşte cum te simţi când eşti abandonat şi experimentezi neseriozitatea – iar asta nu este ce ai fost tu născut(ă) să fii. Deci, continuă să lucrezi la ceea ce lucrezi, fiindcă îţi va fi extrem de benefic pe termen lung.