Mesajul Zilei de 31 ianuarie 2023 – SPUNE ADEVĂRUL TĂU

Acesta este un puternic mesaj pentru tine să vorbeşti şi să spui adevărul. Lasă în seama lui Dumnezeu, Sf.Bernadette şi îngerilor tăi toate fricile şi grijile despre posibilele reacţii ale celorlalţi. Poţi să vorbeşti cu onestitate într-un mod plin de iubire şi să rămâi în integritate, în acelaşi timp. Indiferent cum ar reacţiona ceilalţi, trebuie să dai glas adevărului aşa cum îl vezi tu. Cerul te va proteja şi îţi va călăuzi cuvintele pe măsură ce le rosteşti.

Când vei face asta, vei vedea că oamenii sunt de acord cu tine, din toată inima – fiindcă ei doar aşteptau pe cineva care să dea glas acestei informaţii. Totuşi, pot exista şi unii care să nu fie de acord cu tine.Rămâi ferm(ă) pe poziţie în ceea ce crezi, indiferent de reacţiile celorlalţi. Eşti un rostitor al adevărului şi atâta timp cât vorbeşti cu iubire şi convingere, nu ai de ce să te temi.

Sf. Bernadette e un minunat exemplu al cuiva care şi-a urmat călăuzirea, chiar şi atunci când a fost ameninţată cu închisoarea. La vârsta de 14 ani a avut cele 18 viziuni ale Binecuvântatei Fecioare Maria în apropierea casei sale din Lourdes, Franţa. Fecioara Maria a instruit-o pe Bernadette să sape în ţărână, iar din acea groapă au ieşit ulterior izvoarele vindecătoare de la Lourdes.

Pe când primea aceste viziuni, sfânta şi familia sa au fost hărţuite şi ameninţate de oficiali guvernamentali care au acuzat-o de minciună şi nebunie. Însă Bernadette a continuat să-şi spună adevărul, cu consecvenţă şi în mod politicos. Astăzi, izvoarele de la Lourdes sunt vizitate de peste 5 milioane de oameni anual care astfel beneficiază de rezultatele curajului Sf. Bernadette.