Mesajul Zilei de 31 ianuarie 2024 – PLICTISEALĂ

Plictiseală * Dezamăgire * Deşertăciune * Frustrare

Viaţa este relativ stabilă şi calmă acum şi da, ai atins un anumit grad de previzibilitate şi confort, în viaţa de zi cu zi. Totuşi, ceva lipseşte, în calea împlinirii. Învăţătorii tăi Spirituali se adună, ca răspuns la această deşertăciune. Ei îţi amintesc cu blândeţe că viaţa ta este mai mult decât ceea ce exprimi tu în prezent şi te cheamă să-ţi aminteşti angajamentul sufletului tău, din punct de vedere al scopului şi contribuţiei faţă de celelalte fiinţe umane. Ei confirmă ceea ce tu oricum ştiai în inima ta: concentrarea doar pe interesele tale nu va umple acest gol.

Ai încredere în aceşti ghizi iubitori, pe când ei te îndeamnă cu iubire să-ţi deschizi inima şi să-ţi împarţi timpul şi darurile cu ceilalţi. Ei te sfătuiesc cu înţelepciune, spunându-ţi că neliniştea, plictiseala şi deşertăciunea pe care le simţi nu sunt consecinţa a ceva ce lipseşte din viaţa ta sau ceva ce urmează să atingi, ci mai degrabă o reacţie la talentul neexprimat, creativitatea şi iubirea din inima ta – lucruri pe care sufletul tău tânjeşte să le dăruiască.

Învăţătorii tăi Spirituali te invită să profiţi de pacea şi siguranţa ta din prezent şi să-ţi foloseşti norocul pentru a te implica alături de cei care încă se chinuiesc. De exemplu, invită un prieten la masă, ajută un vecin bătrân sau petrece mai mult timp alături de rude singuratice.

Mesajul Învăţătorilor Spirituali: „Dăruieşte mai mult, şi senzaţia de gol va dispărea”.