Mesajul Zilei de 31 mai 2023 – TERMINĂ CE AI ÎNCEPUT

La începutul unui proiect te simți emoționat(ă) pentru că este ceva nou și diferit. Emoția îți dă multă energie. De asemenea te face să dorești să petreci mult timp lucrând la acel proiect. Dar emoția pălește cu timpul făcându-te să-ți pierzi interesul. În acest moment ai putea să te îndepărtezi de proiect. Iar când ai mai multe proiecte neterminate mintea ta se simte împrăștiată. Lucrurile neterminate te sâcâie și asta nu mai este amuzant.

Această carte îți cere să te întorci la un proiect important (tu deja știi care) și să îl finalizezi. Faptul de a termina lucrurile te face să fii o persoană mai organizată și să te simți mai bine cu tine însuți / însăți. Această sarcină specifică te va ajuta în scopurile tale mai mari. De aceea este important să finalizezi!

De fapt este mai ușor să finalizezi ceva decât să te lupți cu sentimentele generate de lucrurile abandonate și neterminate. Iar cel mai ușor mod de a finaliza este să lucrezi în fiecare zi câte puțin. Ce poți face azi pentru finalizarea proiectului? Dacă nu ești sigur(ă) cheamă îngerii și unicornii în ajutor. Ei îți pot da ideile și energia pentru a lucra în vederea finalizării lucrurilor pe care le-ai început. Le vei mulțumi după aceea, și lor și ție, când sarcina va fi îndeplinită!