Mesajul Zilei de 4 aprilie 2022 – ASCULTĂ-ŢI ADEVĂRATELE SENTIMENTE

Această carte poate însemna că cineva ți-ar putea cere să faci ceva împotriva a ceea ce crezi tu. S-ar putea să fii tentat(ă) să accepți ca să faci pe plac celeilalte persoane. S-ar putea să te temi că dacă spui NU cealaltă persoană nu te va mai plăcea. Dar această carte îți amintește că este foarte important să îți asculți adevăratele sentimente înainte de a acționa. Trebuie să discerni singur(ă) binele de rău.

Dacă te simți confuz(ă) vorbește cu cineva în care ai încredere – mama, tata, un profesor sau cel mai bun prieten. Poți să vorbești și cu îngerii. Dar la final tot tu ești cel / cea care trebuie să decidă ce este corect și ce este greșit. Iar această alegere trebuie să vină de la vocea ta interoară, nu de la presiunea exterioară.

Alege calea care te va face fericit(ă) pe termen lung. Unele alegeri te fac să te simți bine doar pe moment și apoi te simți abandonat(ă). Cele mai bune alegeri sunt cele care te fac să te simți fericit(ă) pentru o perioadă lungă de timp.

Pentru a îți auzi adevăratele sentimente, trebuie să faci liniște o vreme. Închide ușa camerei și elimină toate surseze de zgomot. Închide ochii și respiră adânc. Apoi pune o întrebare în gând și ascultă. Ascultă-ți corpul, inima, mintea. Scrie tot ce simți, gândești. vezi și auzi înăuntrul tău.Și acționează așa cum simți profund în inima ta că este cel mai bine