Mesajul Zilei de 4 aprilie 2024 – CAPACITATEA DE A IUBI

„E nevoie de curaj ca să te deschizi şi să vindeci zone profund vulnerabile”.

Fiecare fiinţă umană simte dorinţa profundă de a fi iubită. Însă în afara nevoii de iubire, ai putea să exagerezi făcând paradă de calităţile tale fascinante, mascându-ţi astfel slăbiciunile şi fricile. Dacă nu eşti dedicat(ă) să te uiţi la originea problemelor tale, te vei simţi deconectat(ă) de propriul tău sine.

Acordă-ţi un moment pentru a privi la modul cum te auto-gestionezi. Eşti deschis(ă) şi sincer(ă)? Te retragi dintr-o anumită situaţie? Maschezi o anumită problemă cu o anumită tactică de evitare precum cumpărăturile, băutura sau mâncatul excesiv? Păstrezi resentimente?

Când inima ta este deschisă, vei descoperi că acţiunile tale tind să se potrivească cuvintelor tale. Rareori te simţi ofensat(ă). Eşti disponibil(ă) din punct de vedere emoţional. Când inima ta este deschisă, îţi asumi cu adevărat responsabilitatea pentru cine eşti şi care sunt convingerile tale. Te iubeşti pe tine însuţi / însăţi mai deplin. Conflictele se rezolvă mult mai uşor şi ai dorinţa de a trăi în armonie cu ceilalţi.

Trompa lui Ganesha reprezintă abilitatea de a considera modul în care percepi situaţia, ceea ce este semnificativ pentru creşterea ta spirituală. Trompa unui elefant este o anexă importantă care este folosită în viaţa de zi cu zi – ajută la înlăturarea copacilor sau a altor obstacole mari dar şi la sarcini mult mai delicate cum ar fi desfacerea fructelor pentru a fi mâncate. Un elefant are capacitatea de a executa o mulţime de acţiuni, de la cele mai mărunte până la cele care necesită o mare forţă. Astfel, trompa lui Ganesha este o emblemă a marii lui inteligenţe şi a extraordinarei sale capacităţi de a iubi. Bazează-te pe propria ta gamă vastă de abilităţi pentru a-ţi aborda problemele şi fii conştient(ă) că Ganesha te susţine în acest proces.