Mesajul Zilei de 4 aprilie 2021 – CREATIV

Ești o persoană creativă, ceea ce înseamnă că îți place să îți exprimi gândurile și sentimentele în moduri artistice. Nu contează dacă arta ta e ”perfectă”. Ceea ce contează este să te exprimi creativ.

Această carte îți cere să petreci mai mult timp fiind creativ(ă). Acest lucru înseamnă să faci ceva artistic cum ar fi să pictezi, să desenezi, să cânți, să dansezi, să te costumezi, să scrii o poveste sau să faci fotografii. Când faci ceva creativ te simți liber(ă) și fericit(ă).

Creativitatea te face și să vezi lumea în moduri noi. Vei observa detalii noi și uimitoare în viața de zi cu zi și vei vedea culori pe care nu le-ai observat niciodată înainte. Creativitatea sugerează și noi moduri de a face lucrurile, ceea ce îți va afecta în mod pozitiv munca și joaca.

Dacă faci lucrurile la fel de fiecare dată te duce în ”rutină”. Rutina este una dintre cauzele majore ale stresului și poate duce la tristețe și oboseală. Cel mai bun mod de a ieși din această rutină este să faci ceva creativ. Nu contează ce faci atâta timp cât o faci cu simț creativ.