Mesajul Zilei de 4 august 2022 – COMUNITATE

Trib * Familie * Camaraderie * Rudenie

Strămoşii tăi spirituali se adună acum în jurul tău, înconjurându-te cu lumina lor şi conectându-te cu familia ta spirituală de aici de pe Pământ. Sufletul tău caută acum acel tip de iubire şi sprijin care vine din faptul de a face parte din comunitatea potrivită – „oamenii tăi”, cum s-ar spune. Fiindcă nu vor ca tu să te simţi izolat(ă) în niciun fel, strămoşii tăi aud chemarea sufletului tău şi te călăuzesc spre spiritele înrudite.

Înţelege şi acceptă că nu poţi să-ţi atingi obiectivele singur(ă), fii deschis(ă) către sprijin. Ai nevoie de sprijinul energizant al tribului tău. Renunţă la orice noţiuni cum că ai putea să mergi singur(ă) prin viaţă şi dezvoltă introspecţia şi înţelepciunea necesare pentru a-ţi recunoaşte limitările. La urma urmei până şi Hristos şi-a luat 12 asociaţi ca să-L ajute să-Şi împlinească misiunea pe Pământ.

Urmează călăuzirea strămoşilor tăi: ei sunt cei care te încurajează să aderi la un club, să te înscrii la un curs sau în echipa de baschet a cartierului. Nu se ştie niciodată pe cine vei întâlni.

Mesajul strămoşilor tăi: „Deschide-ţi inima şi simte prezenţa noastră în viaţa ta şi fii deschis(ă) către familia ta spirituală de pe Pământ”.