Mesajul Zilei de 4 februarie 2021 – YOGA

Ca să primeşti răspunsurile clare şi călăuzirea de care ai nevoie, îndreaptă-te către yoga. Ai extras această carte pentru că această activitate paşnică îţi măreşte încrederea şi intuiţia, doi factori care te ajută în împlinirea scopului vieţii tale. Eşti încurajat(ă) să te înscrii la un curs de yoga şi să îl frecventezi cu regularitate, deoarece sesiunile desfăşurate în persoană îţi oferă motivaţie, instruire şi camaraderie.

Pentru unii oameni această carte înseamnă chiar că scopul vieţii lor este o carieră care are legătură cu yoga. De exemplu ai putea fi călăuzit(ă) să predai această disciplină anumitor grupuri speciale cum ar fi copii, femei însărcinate sau vârstnici. Sau poate scopul vieţii tale poate fi să deschizi o sală de yoga sau o linie de creaţie de îmbrăcăminte cu design inspirat din yoga.
Indiferent dacă yoga este centrală sau tangenţială scopului vieţii tale, în mod clar eşti călăuzit(ă) să practici această formă de exerciţiu fizic şi stretching. Roagă-ţi îngerii să te ghideze către profesorul care îţi va susţine şi amplifica cel mai mult practica. Îngerii îţi vor trimite semne şi senzaţii intuitive pentru a te îndruma în direcţia împlinirii scopului vieţii tale.