Mesajul Zilei de 4 februarie 2022 – JUSTIŢIE

Îngerii ţi-au trimis această carte ca o asigurare că se va lua decizia corectă! Procese în instanţă, acorduri sau alte situaţii în care deciziile se iau de către terţe părţi, vor fi decise în favoarea ta. Acolo unde situaţia a fost nedreaptă în trecut, Arhanghelul Raguel poate ajuta la restabilirea echilibrului între oamenii implicaţi iar tu vei putea curând să laşi în urmă această provocare.

Această carte mai aduce şi un mesaj de împuternicire că situaţia în care te găseşti a fost parţial creată de alegerile tale anterioare – de aceea noi alegeri pot aduce noi rezultate, dacă vrei! E foarte important să iei decizii corecte şi bine gândite, în acest moment. Bunătatea şi dreptatea trebuie mereu extinse către toţi cei implicaţi.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE:  Caută echitatea. Lasă emoţiile deoparte. Fă ceea ce este logic. Citeşte cu atenţie documentele oficiale.

Arhanghelul Raguel este un înger pe care îl poţi chema în ajutor când eşti într-o situaţie provocatoare împreună cu altcineva. El poate îmblânzi energia dintre doi oameni (şi chiar şi dintre grupuri) astfel încât să se obţină o rezolvare paşnică şi armonioasă.