Mesajul Zilei de 4 februarie 2023 – PĂZITORUL PĂMÂNTULUI

MESAJ

Fă-ţi timp să te conectezi profund cu energia Pământului ca să te simţi susţinut(ă) şi să poţi lua decizii bazate pe putere şi integritate.

DESPRE

Păzitorul Pământului reprezintă îngerii pământului care aduc vindecarea prin a te simţi împământat şi puternic. Sunt protectorii uscatului şi ai planetei în general şi te pot ajuta să te conectezi cu misiunea ta de aici şi cu felul în care poţi susţine evoluţia planetei.

Păzitorul Pământului de pe această carte este o fiinţă frumoasă, jumătate înger – jumătate elemental (spirit al pământului) care este non-binar ceea ce denotă faptul că este o fiinţă divină, fără sex uman. Toiagul său, împodobit cu un talisman al viselor (dreamcatcher) arată faptul că are capacitatea de a te ajuta să-ţi ancorezi visele în realitate.

MESAJ EXTINS

Este important să ai o abordare bine ancorată în realitate, a situaţiei tale curente. Dacă te grăbeşti sau dacă iei o hotărâre pe baza răspunsurilor care-ţi provoacă frică, vei rata creşterea pe care o meriţi. Fă-ţi timp să te linişteşti şi să te simţi împământat(ă) înainte de a merge mai departe. Respiră, relaxează-te şi concentrează-te pe centrul tău. Apoi ia în considerare ce să faci. Este important să plantezi seminţe  care vor creşte în ceva frumos şi nu în buruieni care să-ţi dea de furcă.