Mesajul Zilei de 4 ianuarie 2021 – DECIZIE

Ce vrei exact, în această situaţie? Eşti mulţumit(ă) de modul în care se desfăşoară lucrurile în viaţa ta? Ganesha te călăuzeşte să conştientizezi că dorinţele tale sunt la vedere. Circumstanţele îţi sunt favorabile.

Decizia care îţi stă înainte acum este dacă să rămâi ancorat(ă) în ceea ce ştii sau să te eliberezi şi să încerci ceva nou. Acesta este un moment propice ca să te lansezi într-o nouă aventură sau să iei o decizie care deviază de la obiceiurile şi tendinţele tale obişnuite. Ganesha îţi va dărui o mai bună înţelegere a ceea ce eşti şi ce eşti capabil(ă) să creezi. Fă pasul pentru a face această alegere. Ai lucrat din greu şi ai evoluat cu adevărat, prin lecţiile tale de viaţă. Fii pregătit(ă) pentru o schimbare.

Motivează-te acordându-ţi timp să întinereşti. Tratează-te cu lucrurile simple care îţi aduc bucurie. Descoperă noi activităţi care te îndepărtează de rutină. Pe măsură ce treci prin programul tău de zi cu zi în moduri noi, creezi gânduri noi. Când Ganesha ţine această ghioagă numită „gada”,te provoacă să fii mai hotărât(ă).

De îndată ce începi să ai o minte mai puternică, o să îi creezi oportunitatea de a se reflecta în scopurile şi dorinţele pe termen lung. Atunci vei fi într-o poziţie mai bună pentru a face planuri şi a te asigura că atingi aceste scopuri. Acum beneficiezi de un nou simţ al încrederii şi eşti pregătit(ă) pentru o schimbare majoră. Ai putea lua în calcul o călătorie în locuri exotice, educaţie suplimentară sau o schimbare majoră în carieră. Aceste lucruri îţi vor extinde cunoaşterea şi dezvoltarea şi îţi vor lărgi orizonturile dincolo de mediul tău apropiat. Cu planificare atentă şi abordare moderată, te vei programa pentru succes şi vei păşi către viitor.