Mesajul Zilei de 4 iulie 2022 – ANGAJAMENT

Deşi poate ai experimentat dificultăţi sau frică, această carte este un mesaj de la îngerul tău păzitor să rămâi devotat(ă). Onorează-ţi promisiunile faţă de cei dragi şi ţine-ţi cuvântul dat ţie şi altora. Dacă te simţi în conflict cu faptul că nu ai destul timp pentru responsabilităţile tale, cheamă îngerii în ajutor.

Îngerii tăi par să fie preocupaţi de o decizie de care te agăţi. Această carte te îndeamnă să îţi urmezi visele, scopurile şi intenţiile. Rămâi devotat(ă) priorităţilor tale şi dă-le atenţia zilnică pe care o merită.

Ţine minte că în ultimă instanţă tu eşti responsabil(ă) de programul tău. Ai dreptul să spui „nu” cererilor care te îndepărtează de angajamentele tale. Îngerii tăi te pot ajuta când te simţi copleşit(ă) de prea multe angajamente. Pentru a primi ajutorul Cerurilor în această situaţie, predă totul lui Dumnezeu. Fii sincer(ă) cu tine şi cu îngerii în privinţa  sentimentelor tale, inclusiv a sentimentului de vinovăţie sau obligaţie (aceste emoţii te pot secătui de energie făcând chiar şi mai dificilă îndeplinirea obligaţiilor respective)

Eşti iubit(ă) şi onorat(ă) de Ceruri care îţi vor binele în cel mai înalt grad şi în plus le pasă şi de starea de bine a celor dragi ţie. Îngerii tăi păzitori te înconjoară cu aripile lor iubitoare şi te ajută să te simţi bine în timp ce îndeplineşti sarcinile pe care le ai pe listă.