Mesajul Zilei de 4 mai 2021 – ONOREAZĂ-ŢI FRUMUSEŢEA

SEMNIFICAȚIE GENERALĂ: Ai voie să fii emoționat(ă) și chiar este firesc să îți exprimi emoțiile. Îngerii te încurajează să recunoști ceea ce simți și să te exprimi într-un mod pozitiv și plin de iubire. Ești un suflet sensibil și probabil și mai sensibil acum, însă acesta este un lucru minunat. Când îți exprimi emoțiile, exprimi de fapt cât de mult îți pasă de o anumită situație, iar atunci când începi să recunoști ceea ce simți, intri într-o armonizare mai conștientă cu tine însuți / însăți.

INTERPRETARE DETALIATĂ: Sensibilitatea ta nu este un ghinion, ci un dar de la Dumnezeu. Ești încurajat(ă) să îți cureți emoțiile onorând ceea ce simți și fiind sincer(ă) cu tine. Abia apoi vei fi capabil(ă) să te exprimi așa cum ești tu cu adevărat și să te armonizezi cu darurile și talentele pe care le ai de împărtășit cu lumea.

ARHANGHELUL HANIEL Haniel este zeița lunii. Numele ei înseamnă ”Grația lui Dumnezeu” și este o forță angelică puternică care ne ajută să ne accesăm darurile și talentele noastre. Ea ne poate ajuta să ne deschidem abilitățile empatice și intuitive. Însă ca acest lucru să se întâmple, trebuie să ne conectăm cu cele mai profunde emoții pe care le simțim acum. Las-o pe Haniel să te susțină în acest proces și permite-i aurei sale de clar de lună să te ajute să strălucești cu grație