Mesajul Zilei de 4 martie 2023 – ÎNŞELĂCIUNE

Înşelăciune * Necinste * Trădare * Exploatare

Îngerii tăi păzitori sunt prezenţi şi te avertizează cu privire la faptul că lucrurile nu sunt ceea ce par. Ceva nu e în ordine şi ai putea fi în pericol. Fii foarte atent(ă) atât la ce se întâmplă în jurul tău cât şi la ce se întâmplă în interiorul tău. Curând vei observa vibraţii negative în aer. Acestea avertizează că există un potenţial ca cineva să te exploateze sau manipuleze cumva, deci fii în alertă şi ai încredere în instinct dacă ţi se pare că e ceva în neregulă.”E greu de crezut”, spui tu. „Asta nu se poate!” dar îngerii tăi păzitori îţi amintesc că trădarea şi înşelăciunea sunt subtile şi greu de văzut. La urma urmei, nimeni nu vrea să creadă că cineva i-ar face rău.

Uneori este o încercare deliberată de a face rău, dar cel mai adesea este un act de auto-protecţie pe socoteala ta. S-ar putea manifesta prin faptul că un coleg de muncă „uită” să te anunţe că termenul de predare a proiectului s-a devansat, sau mama ta nu-ţi spune că tatăl tău a fost diagnosticat cu Alzheimer sau chiar tu neglijezi să-i spui partenerului / partenerei că ai depăşit bugetul de cheltuieli şi nu vei putea plăti facturile.

Înşelăciunea şi manipularea nu trebuie să aibă neapărat la bază intenţii maliţioase ca să se manifeste sau ca să facă rău. Adesea e doar  rezultatul  indiferenţei sau fricii. Îngerii tăi păzitori te îndeamnă să ai absolută încredere în ceea ce simţi când vine vorba de suspiciuni la adresa altora. De asemenea, analizează-ţi propriile înşelăciuni. Oricare ar fi situaţia, duce la drumuri fără ieşire şi rezultate dezamăgitoare. Cere îngerilor tăi păzitori să te ferească de înşelăciuni din partea celorlalţi, dar şi de propria ta tentaţie de a înşela. Ai curajul şi integritatea de a fi onest(ă).

Mesajul îngerilor tăi păzitori „Veghem asupra ta”