Mesajul Zilei de 4 noiembrie 2021 – SUFERINŢĂ

O parte importantă a faptului de a fi o fiinţă omenească şi totodată ceva ce nu poate fi evitat este durerea care decurge din faptul de a fi vulnerabil(ă) în lumea fizică. Profesorii Divini te avertizează că te confrunţi cu o astfel de perioadă. Poate fi vorba de boală sau de un potenţial de accident, traumă, pierdere bruscă sau rănire. Fie că te confrunţi cu ceva dur sau că e vorba de strădania zilnică, poţi avea provocări la nivelul corpului fizic, care să aibă ca urmare durerea şi suferinţa. Acest lucru nu are scopul de a te speria, ci de a te avertiza că poate nu eşti atât de împământat(ă) pe cât ar trebui să fii. Sau poate că atragi inconştient durerea şi drama pentru a câştiga spaţiu personal.

Profesorii Divini te sfătuiesc să fii deschis(ă) la faptul că orice durere sau supărare pe care o atragi nu vine fără daruri şi oportunităţi ascunse. Piciorul rupt sau spatele înţepenit, de exemplu, ţi-ar putea aduce perioada de odihnă de care ai atâta nevoie şi pe care altfel nu ţi-ai fi acordat-o. Tusea şi nasul care curge ţi-ar putea asigura intimitatea de care ai nevoie pentru a-ţi regenera spiritul.

Este important însă să reţii că indiferent ce durere sau dramă ai atrage, ea nu  va depăşi niciodată abilitatea ta de a-i face faţă. Cea mai mare supărare cu care te-ai putea confrunta ar putea proveni din faptul că încerci prea tare să eviţi durerea, ceea ce în final e posibil să îţi aducă şi mai multă durere. Cu alte cuvinte, teama ta că nu vei face faţă unui anumit disconfort poate fi mult mai invalidantă decât problema în sine. Dacă accepţi cu graţie supărarea de moment, vei căpăta înţelepciune, compasiune şi putere.

Mesajul Profesorilor Divini: „Îmbrăţişează-ţi durerea şi ai răbdare cu ea”

Acest lucru îţi va aduce revelaţii şi înţelegere, iar cu timpul, şi pace. Te vei vindeca.