Mesajul Zilei de 4 octombrie 2021 – ZBORUL CURAJOS AL LUI POE

POE VORBEȘTE: Oamenii sunt preocupați de ceea ce este ”drept” și ceea ce este ”ușor”. ”Asta sună înfricoșător”, spun ei. ”Nu știu dacă pot face asta”, murmură ei privind cu tânjire la locuri și aventuri pe care și le doresc, dar pe care insistă să se păcălească singuri că nu le pot avea. Ceea ce este nou și emoționant te sperie – iar tu ești obsedat(ă) să eviți frica. Tu vrei să nu existe nicio dificultate. Te consumi încercând să eviți durerea. Vei face totul ca să eviți nesiguranța. Iar în toată goana asta după siguranță și confort, ușurință și lipsă a provocărilor, uiți ceea ce înseamnă să fii viu / vie pe deplin! Începi să trăiești ca și cum provocarea și schimbarea ar fi un fel de blestem! Și mie mi-e frică! Și tuturor eroilor tăi le-a fost, tuturor celor mari. Dar ei nu au lăsat frica să îi conducă sau să le corupă visele! Se temeau de înălțimi – dar au zburat oricum! Astăzi, zboară pe spatele cuiva care te poate duce mai sus, care ți-a oferit asistență și încearcă-ți șansa – ai încredere – și zboară! Nu vei cădea dacă ești lângă acest prieten de încredere iar în asumarea acestei șanse fricile tale se vor transforma în emoție, amuzament și forță vitală pură!

DESPRE ZBORUL CURAJOS AL LUI POE
Cei mai mulți dintre noi suntem încurajați să rămânem în siguranță, să evităm ceea ce ne poate răni și astfel ne micșorăm zi după zi… Principalele religii și culturile noastre au susținut această noțiune de a fi în siguranță mai presus de orice întreprinderi, timp de două mii de ani. Ele ne-au încurajat să ne simțim separați de acel loc de frumusețe și pace numit Rai sugerând mereu că suntem aici, pe pământ, pentru că am fost pedepsiți. S-a investit o cantitate uriașă de timp, efort și energie pentru a ne încuraja să ne separăm de corpurile noastre, de natură, de propria noastră conexiune cu divinitatea și unul de celălalt. Ne temem de durere și ne simțim vinovați atunci când experimentăm suferința. Trebuie că noi am creat-o! Dar adevărul e că vei avea parte de provocări prin simplul fapt că ești viu / vie! Și adevărul e și că ai venit aici să evoluezi. Iar cele mai bune oportunități pentru a învăța și a ți se preda marile lecții sunt în acele momente pe care ceilalți le numesc ”dureroase”! Orice ar fi ceea ce te sperie acum, este exact ceea ce trebuie să faci! Adevărul este, așa cum demonstrează Poe, că până și cele mai umile creaturi – precum porumbeii – pot zbura sus și foarte departe și ar avea multe lucruri să ne învețe și să ne arate. Acceptând această șansă, făcând ceva în afara a ceea ce tu consideri că este ”sigur”, vom învăța și vom fi binecuvântați cu experiența divinității pe această planetă!

DIVINAȚIE:
Ți se va oferi o șansă să faci ceva în afara realității tale normale și în loc să te gândești la asta, din nou și din nou, și să analizezi riscurile până vei fi imobilizat(ă), Zborul Curajos al lui Poe te îndeamnă să accepți sugestii din partea celorlalți și să zbori sus! Va sosi un mesaj, prin telegramă sau scrisoare, și va depinde doar de tine dacă răspunzi în persoană sau vei ignora acel apel. Poate fi vorba de o călătorie pe calea aerului sau o experiență în care va trebui să îți asumi anumite riscuri și să fii nesigur(ă) de ceea ce se va întâmpla! Trebuie să permiți nesiguranței să intre în viața ta – care este ucisă încet încet de siguranță! Riscă – explorează, călătorește și depășește frica de zbor – va merita, pentru că vei descoperi în schimb ceva minunat despre tine – că ai curaj și că ești capabil(ă) de lucruri mărețe!